Discutii generale
Redeschidem serverul de FiveM ?
Poll: Vreti ca serverul sa fie redeschis?
Da
Nu

Ce ziceti, vreti sa redeschidem vechiul nostru server de fivem?

Nu cu totii stiti de server dar, a fost al 2a server Romanesc facut, imediat dupa ce FiveM a inceput sa fie jucat si in Romania!

Serverul se numea pe atunci [OFFICIAL]RolePlay Romania , pe youtube daca cautati dupa acest nume, inca mai gasiti video facute de youtuberi cunoscuti precum PERICOL(printre primii youtuberi de pe server), Mr.Bandit, Panda si multi altii!

Lasati un reply mai jos, daca credeti ca este o idee buna sa redeschidem serverul si daca vom reusi sa-l readucem in top, unde ii este locul smile !

Ce ziceti, vreti sa redeschidem vechiul nostru server de fivem? Nu cu totii stiti de server dar, a fost al 2a server Romanesc facut, imediat dupa ce FiveM a inceput sa fie jucat si in Romania! Serverul se numea pe atunci [OFFICIAL]RolePlay Romania , pe youtube daca cautati dupa acest nume, inca mai gasiti video facute de youtuberi cunoscuti precum PERICOL(printre primii youtuberi de pe server), Mr.Bandit, Panda si multi altii! Lasati un reply mai jos, daca credeti ca este o idee buna sa redeschidem serverul si daca vom reusi sa-l readucem in top, unde ii este locul ;) !
126
0
1
live preview
enter atleast 10 characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft